Selecteer een pagina

Over Mij

Welkom bij Blissfully Zen. Mijn naam is Shahbegum, ook bekend als Shabbie, en ik wil graag een beetje over mezelf delen om een idee te geven van wie ik ben, waar ik in geloof en hoe ik je mogelijk zou kunnen ondersteunen.

 Ik begon mijn professionele reis in de gezondheidszorg als geregistreerde verpleegkundige met specialisatie in spoedeisende zorg. Al snel besefte ik dat ik sterk werd aangetrokken tot de meer holistische benadering van de gezondheidszorg, omdat ik geloof dat onze mentale en emotionele welzijn verweven is met het vermogen van ons lichaam om te regenereren. Ik besloot deze weg in te slaan en werd in 2005 gecertificeerd als massagetherapeut, mijn eerste stap in de wereld van welzijn. Sindsdien heb ik verschillende cursussen en certificeringen gevolgd in acupunctuur, nat/droog cuppen, lymfatische massage, hirudotherapie, gua sha therapie en moxa therapie. Ik voel me zeer bevoorrecht en dankbaar dat ik mijn “roeping en passie in het leven” leef. 

Tijdens deze reis begon ik te zien hoe ons lichaam, onze emoties, onze overtuigingen uit het verleden en trauma’s allemaal binnen in ons lichaam worden bewaard en hoe onderdrukte emoties zich manifesteren als fysieke kwalen in ons lichaam. Deze diepere kennis motiveerde me om een prachtige (en soms moeilijke) persoonlijke ontdekkingsreis van zelfontdekking aan te gaan, die geweldige hypnotherapie, baarmoederheling, energiewerk en kundalini-ontwaking omvatte, die allemaal geweldige inzichten over mezelf hebben gegeven. Ik ben ervan overtuigd dat deze geweldige reis iets is wat we allemaal de kans zouden moeten hebben om te ervaren. 

Vandaag ben ik een gekwalificeerde complementaire therapeut die toegewijd is aan het versterken van het vermogen van het lichaam om zichzelf te regenereren door zelfgenezing. Ik ben zeer intuïtief in mijn werk en daarom zijn mijn behandelingen afgestemd op wat het lichaam op dat moment nodig heeft en vraagt om balans te herstellen, diepe ontspanning te bevorderen en het lichaam te ondersteunen bij zijn eigen genezing, of het nu gaat om het algehele welzijn van het lichaam of gericht op specifieke zorgen. Mijn behandelingen omvatten herstellende massages, acupunctuur, cupping-behandelingen, lymfatische massage en gua sha-behandelingen. Ongeacht de behandeling, zal ik altijd een veilige ruimte bieden voor het vermogen van mijn cliënt tot genezing en zal ik hen ondersteunen naar mijn beste vermogen.

 Tot slot wil ik toevoegen dat, of we elkaar nu ontmoeten of niet, ik erop vertrouw dat onze lichamen verbazingwekkend zijn in communicatie en zelfgenezing, als we alleen maar stil worden, voelen en luisteren, ontdekken we veel meer.