Selecteer een pagina

Dry Needling

Dry needling is een fysiotherapeutische techniek die zich richt op het verlichten van pijn en het verbeteren van de bewegingsmogelijkheden door het inbrengen van dunne naalden in triggerpoints in spieren. In tegenstelling tot acupunctuur, is dry needling gebaseerd op westerse anatomische en neurofysiologische principes.

De voordelen van dry needling zijn dat er direct op de spierknopen wordt gewerkt. Deze veroorzaken lokale verkrampingen in spieren die pijn en andere symptomen in verschillende delen van het lichaam geven. Door het inbrengen van een naald in deze triggerpoints wordt de spier ontspannen en verbetert de doorbloeding. Dry needling geeft dus snelle resultaten en verbeterd de mobiliteit aanzienlijk. 

Mijn praktijk

Ik ben gediplomeerd en ervaren in het geven van dry needling sessies. Als u een vraag heeft over deze behandelwijze dan hoor ik het graag. Ik kijk ernaar uit om je vragen te beantwoorden en samen met je aan de slag te gaan. Bekijk de tariefpagina voor de volledige lijst van diensten en prijzen.