Selecteer een pagina

Wat is Cupping Therapie?

Cupping therapie is een vorm van alternatieve geneeskunde die draait om het creëren van een vacuüm in speciale cups en deze op de huid van de patiënt te plaatsen. Door de luchtdruk te verminderen, ontstaat er een zuigkracht die de huid en het onderliggende spierweefsel omhoog trekt. Dit bevordert de doorbloeding en kan helpen bij het verminderen van spanning, pijn en ontsteking in het lichaam.

De Voordelen van Cupping

Cupping therapie kan een scala aan gezondheidsvoordelen bieden, waaronder:

  • Pijnverlichting: cupping kan helpen bij het verlichten van spier- en gewrichtspijn, rugpijn, hoofdpijn en zelfs migraine.
  • Ontspanning: de diepe ontspanning die cupping teweegbrengt, helpt stress te verminderen en het algehele welzijn te verbeteren.
  • Verbeterde doorbloeding: Cupping stimuleert de doorbloeding, wat kan helpen bij het versnellen van het herstelproces van verwondingen en het verminderen van ontsteking.
  • Ontgifting: door de huid te stimuleren, kan cupping bijdragen aan het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam.
  • Huidverjonging: cupping kan de huidtint verbeteren en de verschijning van rimpels en cellulitis verminderen.

Mijn praktijk

Ik pas cupping toe op verschillende gebieden van het lichaam, afhankelijk van je behoeften en doelen voor de behandeling. Ontdek vandaag nog de voordelen van cupping en begin aan uw reis naar een gezonder, evenwichtiger leven. Neem contact op om een afspraak te maken of voor meer informatie. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen.

Bekijk de prijslijst voor de volledige lijst van diensten en prijzen.